"به نظر پروفسور کلارک،ارقامی که در گذشته از تعداد گرسنگان و مبتلایان به بدی تغذیه به دست داده شده بود به این دلیل از ارقایم که ذکر شد بیشتر است که در تهیهء آمارها میزان تغذیهء مردم اروپا را،که بیش از اندازهء طبیعی است،ملاک قرار دادهاند. بر طبق محاسباتی که او کرده است،هرگاه از زمینهای قابل کشت که در اختیار بشر است به بهترین وجه بهرهبرداری شود،از محصولاتی که به این نحو به دست میآید،میتوان بر طبق موازین غذایی آمریکای شمالی غذای 47 میلیارد(یعنی 13 برابر جمعیت کنونی جهان)و بر حسب مخوازین غذایی ژاپن غذای 157 میلیارد نفر را تأمین کرد. مجلهء سرس Ce?re?s ،ارگان FAO ،در شمارهء مارس-آوریل 1968 خود خاطرنشان میسازد که مردم کشورهای فقیر پروتئینهای گیاهی(از قبیل گندم،برنج،ذرت،و ارزن)را مصرف میکنند که فاقد یک تا هشت نوع اسید آمینهء لازم برای حیات است و در پروتئین«اشرافی»مأخوذ از غذاهای حیوانی(مانند گوشت،تخممرغ،شیر،و ماهی)وجود دارد."
کاردان, علیمحمد. (1347). گزیده ها و پراکنده ها: از این سو و آن سوی جهان. مطالعات جامعه شناختی (نامه علوم اجتماعی سابق), 1(2), 209-212. doi: 10.22059/jsr.1969.93087
MLA
علیمحمد کاردان. "گزیده ها و پراکنده ها: از این سو و آن سوی جهان", مطالعات جامعه شناختی (نامه علوم اجتماعی سابق), 1, 2, 1347, 209-212. doi: 10.22059/jsr.1969.93087
HARVARD
کاردان, علیمحمد. (1347). 'گزیده ها و پراکنده ها: از این سو و آن سوی جهان', مطالعات جامعه شناختی (نامه علوم اجتماعی سابق), 1(2), pp. 209-212. doi: 10.22059/jsr.1969.93087
VANCOUVER
کاردان, علیمحمد. گزیده ها و پراکنده ها: از این سو و آن سوی جهان. مطالعات جامعه شناختی (نامه علوم اجتماعی سابق), 1347; 1(2): 209-212. doi: 10.22059/jsr.1969.93087